Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 02:13 - Нещо за мен, може би..
Автор: alemloli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове:
0



Сега, с един приятел си философстваме за природата на човека... ако трябва да бъда по-конкретна, за това, защо хората се държат гадно, защо биват наранявани и пр. Всичко това дойде от моите проблеми с един човек,който обичам повече от всичко на света.. но самия той е супер объркан,комплексиран,егоист,идиот и с купища проблеми като включим това, че е израстнал без един родител и не иска да стане като него.... но в същото време е страхотен приятел, романтик,супер интелигентен,сръчен, талантлив и купища други страхотни качества.... Жалко , че повечето хора го мразят, точно заради нещата,които прави и държанието му. Супер непредсказуем човечец... А пък и аз с моя страх от караници, негативни отношения , обиди и пр.... Ужаст.
Оу, аз не се представих.... Тка... аз съм известна сред приятелите ми като Лолито. Защо? ами , това е най-страхотния прякор, измислен от въпросния човечец, за който говорих по-горе....Има връзка хем с "Лолита", хем с аниметата, хем и с хентая. Страхотно нали? е според някои хора може би не, но според мен това е прекрасно. Все още съм ученичка, не съм малка (да това всеки тийнейджър го казва, но все съм на мнението , че в сравнение с връстниците ми, съм малко по-напред с материала). Не пуша, не пия, не слушам чалга, не ходя по дискотеки, не взимам наркотици. Само гледам порно от време на време(повече хентай естествено),Чета книги, играя компютърни игри, интересувам се от мн неща. Занимавам се с музика,рисуване,бойни изкуства,езици и различни култури. Харесвам секса и не ходя мн по мъже, по простата причина, че аз съм човек на любовта. Вярвам, че като си с някой трябва да си само с него във всички възможни смисъли на тази фраза или дума.... Всеки трябва да бъде обичан! Всеки има добро в себе си, независимо какви глупости прави (от любовна гледна точка, социална  и пр..) (да вметна само че не говоря за по-серизоните лоши работи, които някои откачалки правят от сорта на убийство,изнасилване и пр).... А, не отричам, че аз не съм лоша. О, напротив.... понякога съм супер коварна, хитра и двулична (че то кой не е).... Храня хората на поразия... дискретно ест... не е толкоз лошо... случва се...но си е ужасно ако го погледнеш отсрани...Осъзнавам го, но обичам да си получавам нужната ми информация за хората.
От друга страна съм си доста мил,доверчив,любвеобвилен,сладък,умничък,талантлив човечец, който не обича лоши отношения освен ако не се наложи или не ги създада по свое желание. Мн съм неуверена, срамежлива (в някои случаи), страхлива и имам супер голямото търпение, витая в облаците, макар че в същото време съм стъпила на земята , размишлявам, но и правя големи глупости. Голяма романтичка и мн перверзна..Верен приятел съм, особено на хората, на които смятам че го заслужават. Имам мноооого променливо настроение, което понякога е зле. Песимистична съм, но в същото време заради надеждата ми спонтанно оптимистична. Правя абсолютно всичко за приятелите си, Супер лоялната съм. С мен всеки може да сподели каквото пожелае, и да разчита на това че няма да кажа на никого. Мога да говоря на всякаква тема.Супер страннното ..... О.о"""

Благодаря и Поздрави =)















Тагове:   мен,   може,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alemloli
Категория: Забавление
Прочетен: 11965
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930